Serveis

A part de l'edició i venta de llibres i bosses, la Tija edicions ofereix altres serveis a empreses, projectes, entitats... Explora quins són i si s'ajusten a les teves necessitats, contacta'ns!

Catàlegs, folletons, flyers...

Tens una empresa o projecte i vols publicitar-te més enllà de les xarxes socials però no tens idea o temps per dedicar al disseny, gestió i impressió dels catàlegs, folletons, flyers, pòsters, cartells...? No et preocupis, nosaltres ens encarreguem per a que puguis destinar l'energia a allò que més t'agrada fer. 

 

Tan si tens una perruqueria, un taller mecànic, fas artesania, o formes part d'un grup de música... nosaltres dissenyem i gestionem la teva publicitat personalitzada!   

Tallers

Vols organitzar una activitat per a l'entitat on treballes? Tan si és per a joves, com per a gent gran o o per a les més petites, nosaltres t'omplim matins i tardes amb les diverses activitats que oferim!

  • Conte contes
  • Scribus
  • Il·lustració
  • Escriptura 

 

Tu poses l'espai i el públic, nosaltres la resta!

 

Acompanyaments

Acompanyar, del llatí companio, -onis, 'que comparteix el pa'. Significa caminar al costat de l'altre, reconeixent el seu potencial i respectant les seves decisions. 

 

Vols muntar una editorial? Vols publicar un llibre? Et vols autoeditar? Sigui quin sigui el teu projecte dins el món editorial, si no saps per on començar, nosaltres et podem ajudar! A vegades, tenim clar el què volem, però no sabem quins passos hem de seguir. Tantes opcions o la manca d'elles ens fan sentir perdudes, i a vegades senzillament compartint el viatge és suficient per llençar-nos i poder tirar endavant.