PROJECTE

La Tija edicions neix de la necessitat d'aportar aquell granet de sorra a un món que sembla escapar-se de les nostres mans. Pensàrem, "Si les paraules se les endur el vent, plasmem-les en paper". Així, aquest, és un d'aquells projectes que una engega perquè hi creu, perquè ho sent i perquè vol... Sabíem des de l'inici que seria difícil, que serien hores de son perdudes, que la fatiga estaria present en moltes ocasions, però també sabíem que si no ho intentàvem ens penediríem tota la vida. 

Voldríem poder dir que som un "espai alhora que una eina de producció i divulgació de pensament crític, independent i de base, on el feminisme sigui la forma d'entendre el món per construir una societat crítica, sana i forta". Podem assegurar que tota la nostra feina està feta des de l'amor i el respecte per la humanitat i des d'unes ganes boges de fer d'aquest món un món millor. És per això que les nostres publicacions són de contingut feminista i per suposat, radical. 


Sòcies fundadores

Gemma Sáez (1988, Badalona) és graduada en Sociologia (Menció de Cultura) per la UAB, amb un Màster en Mediació de Conflictes per la UB.

 

Cofundadora de Veusambveu llibreria/editorial i l'Associació Cultural La Ravala. Amant de les lletres, ha participat de diferents projectes culturals amb la poesia com a única arma.  

Elena Ortega (1997, Terrassa) és estudiant d'Il·lustració a l'Escola Joso de Barcelona. Activista feminista, amant de la transgressió i lluitadora incansable.

 

Creadora del personatge d'Instagram Lalila amb qui  denuncia la realitat del sistema patriarcal. Utilitzant la il·lustració i les xarxes socials com a eines per a la transformació social. 


col·laboradores

Maria Fernández (1998, Móra d'Ebre) és estudiant d'Estudis Anglesos per la UB. Amant de la literatura i feminista.

 

Autora del llibre La mujer que mató a Dios (Ed. Alejandría) i participant a l'antologia femenina Dona Poesia 2019. Cofundadora de La Galatea, revista interartística nascuda a Barcelona.


Contacta'ns

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Si vols estar al dia de les nostres novetats...

Difón el missatge!