Projecte

La Tija edicions neix de la necessitat d'aportar aquell granet de sorra en un món que sembla escapar-se de les nostres mans. És d'aquells projectes que una engega perquè hi creu, perquè ho sent i perquè vol... Sabiem des de l'inici que seria difícil, i que no viuriem d'això, almenys mentre estiguem vives, però també sabiem que si no ho intentavem ens arrepentiriem tota la vida. Voldriem poder dir que som un "espai alhora que una eina de producció i divulgació de pensament crític, independent i de base, on el feminisme sigui la forma d'entendre el món per construir una societat crítica, sana i forta". No sabem si ho estem aconseguint, és dificil nadar a contracorrent en un món on preval el capital econòmic per sobre de les persones. Però si podem assegurar que tota la nostra feina està feta des de l'amor i el respecte per la humanitat i des d'unes ganes boges de fer d'aquest món un món millor. És per això que les nostres publicacions són de contingut feminista i per suposat, radical. 

Qui som?

Gemma Sáez (1988, Badalona) és graduada en Sociologia, especialitzada en Cultura per la UAB, amb un màster en Mediació de conflictes per la UB. Cofundadora de Veusambveu llibreria/editorial i de l'Associació Cultural La Ravala. 

Elena Ortega (1997, Terrassa). Estudiant 

d'il·lustració a l'escola JOSO de Barcelona. Activista empedernida i creadora de  'La Lila', amb la que plasma la realitat del sistema patriarcal.