La terra és més fèrtil quan la remous

12,00 €

  • esgotat

SINOPSIS

Tens entre les mans 56 pàgines de poemes plenes d'històries il·lustrades. Històries que em fan vulnerable, i que alhora m'omple de fortalesa pensar en compartir-les. Una cartografia d'un jo. Un jo present, i tant cert com efímer. És un regal que ens faig, un gest de teixir lligams, de fer caliu, i trobar ponts entre silencis i paraules a mitges.

AUTORES

Marta Torns 

 

La Marta va néixer a Sants l’any 1994. Escriu des dels 12 anys i ho fa de manera terapèutica. Escriu per entendre’s, i tot i que li agrada indagar tot tipus de terrenys, la poesia lliure és l’eina amb la que de moment se sent més còmode. La mou la curiositat i sempre explora diverses formes d’art, ho concep com una eina per viure experiències, l’art té infinitat de camins. La curiositat sovint convida a la dispersió, i per això al 2019 decideix fer un acte de compromís amb ella mateixa, un poemari. Ha estudiat Antropologia, i és educadora i formadora. 

Aïda Galceran

L’Aïda va néixer a Molins de Rei l’any 1993. Dibuixa des de que té mans, i fer-ho l’ajuda a dir el que no acaba de saber fer en paraules. Des de que entra a la carrera de Belles Arts comença a jugar a barrejar el món de la il·lustració i la poesia. 

 

Contacta'ns

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Si vols estar al dia de les nostres novetats...

Difón el missatge!