autores

Sobremesa

 

Bárbara Ramírez Outeiro

 

Nascuda el 26 de desembre de 1992 a Barcelona. Realitzà els seus estudis en Comunicació, Ciències Polítiques i Mediació. Ha escrit teatre i a l'hora, llença el seu primer poemari abordant temes de crítica social, feminisme i amor. 

 

Alexis Camacho Casas

 

Més conegut com Alexis Bukowski, va nèixer el 20 de febrer de 1992 a Barcelona on realitzà els seus estudis en Publicitat, Comunicació Audiovisual i Il·lustració. Ha treballat com a Creatiu pulicitari, Director d'art i Il·lustrador. 

Viviendo en modo afroféminas

 

Antoinette Torres Soler

 

Nascuda a l'Havana el 14 de març de 1975. Llicenciada en Filosofia per la Universitat de l'Havana. Abans de finalitzar els estudis comença a impartir classes de Teoria Estètica a la Universitat de les Arts de Cuba (més coneguda com a ISA) en els cursos de segon i tercer de les facultats d'Arts Escèniques, Audiovisuals, Plàstica i Música. Arriba a l'estat espanyol al 2007 i s'instal·la a Saragossa, la ciutat on resideix actualment. Quan troba feina, realitza un màster a la Universitat de Saragossa. Actualment es dedica a impartir conferències, tallers i xerrades sobre Feminismes Negres tant en universitats com en altres espais.

Ninfomanía: sé mala

 

Elena Codes Muñoz

 

Nascuda a Córdoba al 1997, la seva passió per l'art apareix quan entra a l'insititut i la obliguen a llegir "Rebeldes" de Susan E. Hinton. En aquesta etapa s'inicia en l'esriptura amb novel·les juvenils i de ciència ficció, però no és fins al batxillerat que ho pren més seriosament i es llança a la poesia. Tot i que des del principi es desfoga a través de diaris, és al desembre de 2016 quan decideix donar-li forma a la seva vida i sentiments, i acaba la seva primera obra "Ninfomanía: sé mala". Aquesta tracta sobre l'opi de les dones: l'amor, i sobre com costa fugir dels prínceps blaus essent dona deconstruïda pel feminismo.Contacta'ns

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Si vols estar al dia de les nostres novetats...

Difón el missatge!